You are here: Home Mobilitási Hét 2013 Kerékpáros konferencia Pályázat óvodáknak

Pályázat óvodáknak

E-mail Nyomtatás PDF

I. Győri BringaFesztivál

 

EURÓPAI MOBILITÁSI HÉT ÉS EURÓPAI AUTÓMENTES NAP 2012

 

„Mozdulj a Jó Irányba”

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a „Mobilitási Hét 2012” keretében, a „Győr Megyei Jogú Város kerékpárforgalmi hálózatának fejlesztése” (NYDOP-4.3.1/B-11-2011-0003) projekt részeként megrendezésre kerülő I. Győri BringaFesztivál „Mozdulj a Jó Irányba” kampányában való részvételre

  

A pályázat célja:

Győr Megyei Jogú Város óvodai intézményeiben a környezettudatos nevelés, valamint az energiahatékony kerékpáros közlekedés népszerűsítése és elterjesztése.

 

 

Pályázatra való jelentkezés módja:

A pályázati anyagot a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. e-mail címre kell benyújtani.

 

A pályázati anyag benyújtásának határideje:

2012. szeptember 1-től- 2012. szeptember 19-ig lehetséges.

 

Nyertes pályázók kiválasztásának módja:

A pályázatban résztvevő óvodák intézményvezetőinek vagy óvodapedagógusainak egy 5 oldalas pályázati anyagot kell összeállítaniuk arra vonatkozólag, hogy milyen játékokkal és programokkal vezetik rá az óvodás gyerekeket és szüleiket a környezetbarát közlekedésre, valamint, hogy hogyan tanítják meg a gyermeket kerékpározni és hogyan népszerűsítik a környezetbarát és kerékpáros közlekedést az adott intézmény óvodásai és szüleik körében.

A pályázóknak továbbá egy felmérést kell készíteniük arról, hogy az adott óvodai intézménybe, a gyerekek milyen közlekedési eszközzel érkeznek (gyalog, kerékpárral, autóval, busszal stb.).

 

Pályázók díjazása:

A pályázatban legeredményesebben szereplő óvodák között 12 db gyermekkerékpár (b’twin 14” aqua) kerül kiosztásra (1. helyezett 5 db kerékpárt, 2. helyezett 4 db kerékpárt 3. helyezett 3 db kerékpárt). Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2012. szeptember 21-én délelőtt kerül sor a Mobilis Interaktív Kiállítási Központban.

Módosítás: ( 2012. szeptember 07. péntek, 07:57 )  

Galéria

logo_02a
Image Detail

Közlekedj tudatosan! projekt kiadványa

Autóbusszal Győrben

Autóbusszal Győrben

Symbol
Mobilitási Hét 2013