You are here: Home Projektek InfoLink Új fizető parkolóhelyek Győrben

Új fizető parkolóhelyek Győrben

E-mail Nyomtatás PDF

Új fizető parkolóhelyek Győrben

A 17/2013. (IV.18) Ök rendelet szerint új fizető parkolóhelyek kerültek kialakításra Győrben, amelyeket a fizető parkolást jelző táblák jelölnek.

Közülük az egyik az Újkapu utca Apáca és Liszt Ferenc utca közötti szakasza az I. díjövezetbe tartozik 400,- Ft/óra díjszabással. A díjfizetési kötelezettség 2013. július 22-től kezdődően, hétfőn, kedden, szerdán és pénteken  8-18 óráig, csütörtökön 8-16 óráig, szombaton 8-14 óráig áll fenn.

A másik érintett terület a Dugonics utcában, valamint a Babits Mihály utca Lahner és Eszperantó utcák közötti szakaszán kialakított fizető parkolóhelyek a III. díjövezetbe tartoznak 100,- Ft/óra díjszabással. A díjfizetési kötelezettség 2013. július 22-től kezdődően, hétfőn, kedden, szerdán és pénteken  8-18 óráig, csütörtökön 8-16 óráig áll fenn. A III. díjövezeti parkolóhelyek használatáért szombati napokon nem kell díjat fizetni.

Parkolójegy váltásra a területen elhelyezett parkolójegy kiadó automatánál van lehetőség. A kényelmesebb használatot biztosító parkolási bérlet megvásárlására a GYŐR-SZOL Zrt. Jókai úti ügyfélszolgálati irodájában van mód. Cím: Győr Jókai u. 7- 9. Nyitva tartás: hétfőn, kedden és szerdán 8 és 16 óra között, csütörtökön 7 és 19, pénteken 8 és 14 óra között. A pénztár minden nap fél órával hamarabb zár. A sokak által megkedvelt mobiltelefonos díjrendezés a most bekapcsolt új területeken is igénybe vehető. - közölte a Győr-Szol.

 

Galéria

logo_02a
Image Detail

Közlekedj tudatosan! projekt kiadványa

Autóbusszal Győrben

Autóbusszal Győrben

Symbol
InfoLink