You are here: Home Projektek Rendezvények 2010. március 22.

2010. március 22.

E-mail Nyomtatás PDF

A Víz Világnapja alkalmából a Győr Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás 2010. március 22-én nagyszabású rendezvény keretében méltó módon kívánja ünnepelni a környezet megóvását, és egyben felhívni a figyelmet a környezetvédelem fontosságára. Az esemény Pápakovácsiban, a Német Nemzetiségi Általános Iskolában kerül megrendezésre.
A rendezvény szervezőinek célja, hogy a társulás 112 tagtelepülése minél nagyobb arányban képviseltesse magát, illetve az adott települések diákjai, civil szervezetei lehetőleg aktív módon is vegyenek részt az eseményen.

A települések iskolái, valamint civil szervezetei 4 fős csapatokkal vehetnek részt a nap során megrendezésre kerülő játéksorozatban
A Víz Világnapja alkalmából rendezett egész napos program keretében megtekinthető lesz a korábban „Együtt a tisztább környezetért!” című rajzpályázat díjazott alkotásaiból összeállított tárlat, valamint az Ökobusz nevű mozgó környezetvédelmi kiállítás is. A délután során játékos csapatversenyek kerülnek megrendezésre, amelyek a szelektív hulladékgyűjtés témaköréhez, és a tagtelepüléseken március 1-én bevezetett  új hulladékgazdálkodási rendszerhez kapcsolódnak.

Előzetesen a Víz Világnapja tervezett programja:

10.00-tól
Látogatható az Ökobusz mozgó környezetvédelmi kiállítás

11.00-tól
A korábban díjazott rajzokból összeállított kiállítás illetve a Víz Világnapja programjának ünnepélyes megnyitója

12.00–16.00
Játékos csapatversenyek a szelektív hulladékgyűjtés témaköréhez kapcsolódóan

16.30-tól
A csapatverseny eredményeinek kihirdetése,  díjátadás, a program zárása

 

Galéria

logo_02a
Image Detail

Közlekedj tudatosan! projekt kiadványa

Autóbusszal Győrben

Autóbusszal Győrben

Symbol
Rendezvények