You are here: Home Projektek Hulladék Gazdálkodás Te is szelektív vagy?

Te is szelektív vagy?

E-mail Nyomtatás PDF

Internetes játék az általános iskolák felső tagozatos tanulói és középiskolás diákok számára

Te is szelektív vagy? Kíváncsi vagy, hogy mennyire mondhatod tájékozottnak magad a szelektív hulladékgyűjtés és a környezetvédelem témakörében?
Ha igen, és szívesen részt vennél egy versenyben is, amelyben összemérheted tudásod kortársaidéval, akkor látogass el a www.hulladek.gyor.hu internetes oldalra!

Keresd a Diákpályázatok címet és egy kattintás után, már kezdheted is a versengést. Néhány kérdés helyes megválaszolásával értékes ajándékokhoz is juthatsz.

A kérdések a szelektív hulladékgyűjtés és a társulás területén 2010. március 1-jén bevezetendő új hulladékgyűjtési rendszer működésének témájához kapcsolódnak. Ha valamelyik kérdésnél elakadnál, a honlapon található információk, hírek, és megjelent kiadványok, tájékoztatók is segíthetnek a megoldás megtalálásában.

A Győr Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás „Te is szelektív vagy?” című pályázatán a társulást alkotó 112 tagtelepülés felső tagozatos és középiskolás diákjai vehetnek részt, külön korcsoportban.
A verseny eredménye is ebben a két korcsoportban kerül elbírálásra.

A részvételhez a teszt kitöltése során regisztrálnod kell. A teszt végén található űrlapon meg kell adnod a neved, születési dátumod, lakcímed, e-mail címed, amin értesítünk a helyes válaszok számáról, iskolád nevét, illetve egy telefonszámot. A kitöltött tesztet csak így tudod beküldeni és ezzel részt venni a játékban!

A kitöltés után, a regisztrációkor megadott e-mail címre értesítést küldünk a kitöltés eredményéről. Egy pályázó, csak egyszer vehet részt a játékban, azaz csak egyszer töltheti ki a tesztet!

Korcsoportonként a három legjobb eredményt elérő diák részesül díjazásban. Azonos eredmények elérése esetén sorsolással választjuk ki a nyerteseket.

A játék időtartama: 2010. február 1. – 2010. március 28.

Az eredményhirdetés és az ünnepélyes díjátadás pontos időpontjáról és helyszínéről, a regisztráció során megadott elérhetőségeken tájékoztatjuk a nyerteseket.

Kérdéseiteket a játékkal kapcsolatban a 80/205-007 ingyenesen hívható telefonszámon is feltehetitek, vagy megírhatjátok a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. e-mail címre.

Módosítás: ( 2010. március 26. péntek, 12:13 )  

Galéria

logo_02a
Image Detail

Közlekedj tudatosan! projekt kiadványa

Autóbusszal Győrben

Autóbusszal Győrben

Symbol
Hulladék Gazdálkodás