You are here: Home Projektek Kerékpáros Közlekedés
Hiba
  • Hiba történt a hírcsatorna adatainak betöltésekor.

Kerékpáros Közlekedés

Kerékpárosbarát település címet kapott Győr

A kerékpáros közlekedés népszerűsítéséért, és az infrastrukturális fejlesztések elismeréseként Győr Kerékpárosbarát Település címet kapott.

A Kerékpárosbarát Település 2011. és a Kerékpárosbarát Munkahely 2011. címeket 2012. január 11-én, szerdán adták át a győri városháza dísztermében. A Kerékpárosbarát Települések Országos Szövetsége és a Kerékpáros Magyarország Szövetség közös konferenciája keretében rendezett gálán Molnár Ágnes fejlesztéspolitikai koordinációért felelős államtitkár elmondta, aki kerékpárra ül, az amellett, hogy figyel környezetére és egészségére, hozzájárul a fenntartható közlekedéshez.

Bővebben...

 

„Sínen van” a Bringavonat

 

Szeptember 26-án, hétfőn elindult a győri Bringavonat, amely a Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata által részben pályázati forrásból finanszírozott „Közlekedj tudatosan! – A fenntartható közlekedést népszerűsítő szemléletformáló kampány Győrben” című projekt keretein belül valósul meg.

Módosítás dátuma: 2011. szeptember 28. szerda, 11:24

Bővebben...

 
 

Gyűrd le Győrt - bicajos lenyomta a BMW-t

8 óra 45 perc - A 10. Európai Mobilitás Hét zárásaként Simon Róbert Balázs alpolgármester üdvözölte a célba ért versenyzőket, s rövid sajtótájékoztatót tartott, amelyben kifejtette, az akció célja a közelekdők szemlélet- és életmódváltása.

- Mit tud tenni a város a kerékpárosokért? A vereny eredményéből is jól látható, a kerékpáros infrastruktúra jónak mondható, a városvezetés fokozottan ügyel a bicikli utak javítására, az új forgalmi csomópontokat akadálymentesen és a kerékpáros igényeknek megfelelően építjük meg. Az sem titok, folyamatban van a kerékpárútépítés előkészítése a Győr-Abda útszakaszon - mondta az alpolgármester.

Módosítás dátuma: 2012. január 25. szerda, 09:06

Bővebben...

 
 

Green Bikes For Peace

A Green Bikes for Peace projekt egy 5 országon átívelő 30 napos kerékpáros túra, melyben 5 ország fiataljai vettek részt. Célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a környezetünk védelmére. Ennek érdekében olyan programokat és alprojekteket kerültek megszervezésre, melyek a túra előtt és alatt kreatívan mutatták be a fenntarthatóság témáját. A projektünknek számos partnere és szponzora volt, így például Győr MJV Önkormányzata is bekapcsolódott a projektbe …
Bővebb felvilágosításért látogasson el a http://greenbikesforpeace.eu oldalra!

Módosítás dátuma: 2010. március 26. péntek, 11:18
 
 

Szolgálati kerékpár program

Az EU Lisszaboni stratégiája értelmében - az Európai Unió tagállamai elkötelezték magukat egy olyan tíz éves reformfolyamat mellett, amelynek célja az Unió gazdasági, szociális és környezetvédelmi megújulása.

Módosítás dátuma: 2010. november 05. péntek, 10:25

Bővebben...

 
 

Legfrissebb beszólások

Galéria

logo_02a
Image Detail

Közlekedj tudatosan! projekt kiadványa

Autóbusszal Győrben

Autóbusszal Győrben

Népszerű cikkek

Elérhetőségünk

Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot!

  • Cím: 9021 Győr, Városház tér 1.
  • Tel: (96) 500-100
Symbol
Kerékpáros Közlekedés