You are here: Home Közlekedj tudatosan!

Közlekedj Tudatosan!

Tavasszal halad tovább a Bringavonat

A program lényege, hogy az iskolákba, és az onnan hazatekerő gyerekek szervezetten, konvojszerűen, felnőtt kísérővel tegyék meg az utat. A kezdeményezéshez csatlakozott diákokat 2-2 felnőtt kísérő vitte iskolába, így nem kellett mindig autóval menniük azoknak, akiknek szülei kénytelenek reggelente azzal közlekedni. A bringavonathoz nyolc iskola csatlakozott.

Bővebben...

 

Fenntartható közlekedési roadshow

 

A fiatalok egyre gyakrabban találkoznak olyan kifejezésekkel, mint „fenntartható életmód”, „energiatakarékosság” vagy „megújuló erőforrások”. Valamennyit tanulnak a fenntarthatóságról az iskolában, hallanak róla a médiában, mégis sokszor úgy tűnik, mintha ez a téma nagyon távol állna tőlük, idegen lenne a számukra.

 

   Módosítás dátuma: 2011. október 17. hétfő, 13:17

Bővebben...

 
 

Jönnek az intelligens buszok

Országosan egyedülálló utastájékoztatási rendszer épül ki a győri autóbusz-közlekedésben. A járatok és megállók modern eszközökkel történő felszerelését már elkezdték a kivitelező Synergon Rendszerintegrátor Kft. és a Systrans Rendszerintegrátor Kft. munkatársai.

Elkezdődtek a győri közösségi közlekedéssel kapcsolatos projekt kivitelezési munkálatai. Az első ütemben a buszmegállókba tervezett információs oszlopok és jegykiadó automaták működéséhez szükséges kábelfektetés zajlik. Az érintett megállóhelyeken az utóbbi napokban és az elkövetkező héten emiatt építési munkálatok zajlanak, ezért kérik az utazóközönség és a lakók szíves megértését és türelmét.

Módosítás dátuma: 2011. október 17. hétfő, 13:11

Bővebben...

 
 

Közlekedj tudatosan! projekt

Bringázz a Suliba kampány – 2011. őszén és 2012. tavaszán 4-4 héten keresztül tart a diákok kerékpáros közlekedését népszerűsítő kampány. Szervezetten 5 iskola diákjai vesznek majd részt az eseményen, ezen kívül bárki csatlakozhat a programhoz, aki fontosnak tartja a kerékpáros közlekedés népszerűsítését. A diákok internetes napló segítségével rögzíthetik a megtett távolságot, a kampány végén a legeredményesebb iskolák külön díjazásban részesülnek.

Módosítás dátuma: 2012. február 07. kedd, 08:14

Bővebben...

 
 

Galéria

logo_02a
Image Detail

Közlekedj tudatosan! projekt kiadványa

Autóbusszal Győrben

Autóbusszal Győrben

Symbol
Közlekedj tudatosan!