You are here: Home Közlekedj tudatosan! Varázsbusz kisfilmek és kvízjáték

Varázsbusz kisfilmek és kvízjáték

Varázsbusz 6. heti járatok: Gördeszka, görkorcsolya, roller

A hatodik héten az Gördeszka, görkorcsolya, roller témájú kisfilmet láthattátok a Varázsbuszokon. Aki lemaradt róla, esetleg újra meg szeretné nézni a filmet, az megteheti a következő link megnyitásával:

http://www.youtube.com/watch?v=1p7pIVZCuTg&feature=youtu.be


Ne feledjétek kitölteni a kvíz hatodik hétre vonatkozó részét, hogy részt vehessetek a tanév végén megrendezésre kerülő kerépáros vetélkedőn, ahol értékes nyereményekkel gazdagodhattok.

Kitöltöm

Módosítás dátuma: 2012. március 13. kedd, 07:20
 

Varázsbusz 5. heti járatok: Kerékpár, elektromos kerékpár és elektromos roller

Az ötödik héten a Kerékpár, elektromos kerékpár és elektromos roller témájú kisfilmet láthattátok a Varázsbuszokon. Aki lemaradt róla, esetleg újra meg szeretné nézni a filmet, az megteheti a következő link megnyitásával:

http://www.youtube.com/watch?v=8UGCPKD8F8k&feature=youtu.be8.


Ne feledjétek kitölteni a kvíz ötödik témakörre vonatkozó részét, hogy részt vehessetek a tanév végén megrendezésre kerülő kerépáros vetélkedőn, ahol értékes nyereményekkel gazdagodhattok.

Kitöltöm

Módosítás dátuma: 2012. március 07. szerda, 10:18
 

Varázsbusz 4. heti járatok: Utasbarát közlekedés

A negyedik héten az Utasbarát közlekedés témájú kisfilmet láthattátok a Varázsbuszokon. Aki lemaradt róla, esetleg újra meg szeretné nézni a filmet, az megteheti a következő link megnyitásával:

http://www.youtube.com/watch?v=29_C9_SGSig&feature=youtu.be


Ne feledjétek kitölteni a kvíz negyedik hétre vonatkozó részét, hogy részt vehessetek a tanév végén megrendezésre kerülő kerépáros vetélkedőn, ahol értékes nyereményekkel gazdagodhattok.

Módosítás dátuma: 2012. március 07. szerda, 10:18
 
 

Varázsbusz kvízjáték - 4. témakör

A varázsbusz 4. heti témaköréhez az "Utasbarát közlekedés" című kisfilmhez tartozó kvízt az alábbi linken tölthetitek ki:

Kitöltöm

Módosítás dátuma: 2012. március 07. szerda, 10:18
 

Varázsbusz 3. heti járatok: Élhetőbb város

A harmadik héten az Élhetőbb város témájú kisfilmet láthattátok a Varázsbuszokon. Aki lemaradt róla, esetleg újra meg szeretné nézni a filmet, az megteheti a következő link megnyitásával:

http://www.youtube.com/watch?v=vJmEz09smFE&feature=youtu.be12.


Ne feledjétek kitölteni a kvíz harmadik hétre vonatkozó részét, hogy részt vehessetek a tanév végén megrendezésre kerülő kerépáros vetélkedőn, ahol értékes nyereményekkel gazdagodhattok.

Kitöltöm

Módosítás dátuma: 2012. március 07. szerda, 10:18
 
 

Galéria

logo_02a
Image Detail

Közlekedj tudatosan! projekt kiadványa

Autóbusszal Győrben

Autóbusszal Győrben

Symbol
Varázsbusz kisfilmek és kvízjáték